WEST SLOPE TREEHOUSE

Our client, a Creative Director for the skateboarding world, was looking for a kitchen and Powder Room filled with texture and life, and a showcase to exhibit a finely curated collection of art in all forms. What emerged from the collaboration is a kitchen that is a sculpture in itself, modern and masculine. The wall of plywood shelving which frames the forested site was designed by bright designlab - executed by the fine carpenters at Hammer & Hand. The kitchen cabinets are ebonized wood in which you can still see the texture of the woodgrain below the inky surface, accented by sleek brass pulls, open light wood shelving with brass brackets and a quartz top. The custom peninsula has a black Western Walnut top and legs over a plywood base with a black pipe footrest. 

In the Powder room, the black and white graphic is a hand-screened water-based ink wallcovering. The design was created by one of the client's friends, a champion LA based artist.  The wall hung faucet unlacquered brass and a solo pendant adds to the moody vibe.

SCOPE: Kitchen planning and design, Powder Room design, custom bookshelf and stair railing.